Tag på en dejlig campingferie ved Limfjorden

Sponsoreret

Der er ikke noget skønnere end campingferie for hele familien. Hjarbæk Fjord Camping ligger i de skønneste omgivelser tæt på Limfjorden, og her kan du bo enten i hytte eller på campingplads.

Det kan være en udfordring at få hele hverdagsmøllen til at køre. Der går hurtigt bleskift, leverpostej og vasketøj i den derhjemme, og derfor er det utrolig godt at få en velfortjent pause fra det engang i mellem. Hvis I som familie trænger til et dagligt afbræk fra hverdagen, så er campingferie et skønt forslag.

Hjarbæk Fjord Camping er camping i Midtjylland med udsigt til skønne Limfjorden. Her får i en campingplads, hvor omgivelserne ikke fås bedre. Der er mulighed for at bo i dejlige hytter, samtidig med at I også selv kan medbringe telt eller campingplads, hvis I foretrækker det. Det er en meget børne- og familievenlig campingplads med masser af muligheder for aktiviteter. Det er også noget at lave for de voksne, der kan spille minigolf, køre mountainbike rundt i området eller sejle i kajak rundt på gudenåen, som ligger med kort afstand til campingpladsen. For børn er der blandt andet en spændende og udfordrende lejeplads med trampolin, vippedyr og gynger, og i sommersæsonen er der masser af fælles legeaktiviteter for børnene, så forældrene kan få lov at nyde en pause.

Du kan finde meget mere information og booke din næste campingferie på hjarbaek.dk, hvor du også kan se billeder af pladsen og omgivelserne samt de forskellige faciliteter.

3 moderne forældre-tips, der ikke kan gå galt

Sponsoreret

I disse dage er modernitet det nye normale. Det er integreret i de fleste aspekter af vores liv. Vi bruger moderne teknologi til at studere, vi bruger moderne teknologi til at kommunikere, vi bruger moderne teknologi til at arbejde – og meget mere.

Forældre og værger skal være opmærksomme på de moderne faktorer, der påvirker og har indflydelse på deres børn i dag. Internettet er kun én faktor. Så her er tre tips til moderne forældre om opdragelse af børn.

Uddan dine børn i internetkultur

3 moderne forældre tips der ikke kan gå galt Uddan dine børn i internetkultur 2 - 3 moderne forældre-tips, der ikke kan gå galt

Du kan prøve at benægte det, men faktum er, at de fleste børn i dag socialiserer online, hvilket gør deres smartphones til et instrument til selve det at eksistere. Som det er nu, er du sikkert allerede opmærksom på alle de farer og negative konsekvenser, der findes ved livet online.

Det er også vigtigt, at børnene forstår følgerne og konsekvenserne af deres handlinger online. De er unge, og de ved ikke bedre. Du kan kontrollere, hvordan de agerer, og hvordan de reagerer på de artikler eller indhold, de ser.

Derfor er du nødt til at forberede dem og sikre dig, at de er opmærksomme på, at de ligesom i det virkelige liv er nødt til at være forsigtige på internettet. Hvis du vil, kan du lukke dem helt ude af internettet, hvilket betyder farvel til smartphones og andre enheder. Det er her, det bliver vanskeligt, så du er nødt til at være strategisk.

Lær dine børn, hvordan man laver omfattende research

3 moderne forældre tips der ikke kan gå galt Lær dine børn hvordan man laver omfattende research - 3 moderne forældre-tips, der ikke kan gå galt

Hvis du ønsker, at dine børn skal være forberedt på livet, er det obligatorisk at undervise og udvikle deres evner til at undersøge og researche. Research er altid en vigtig egenskab at lære, og det er nødvendigt at mestre denne færdighed. Det er blevet nemmere at researche og tilegne sig viden med moderne teknologi, hvilket betyder, at et enkelt klik online kan give dig al den information, du har brug for.

Sørg dog for, at dine børn ikke er begrænset til online-ressourcer. Der findes også andre kanaler og metoder til research. Fortæl dem om at undersøge og fordybe sig – hvilket helt sikkert vil forbedre deres generelle færdigheder.

Du er sikker på at gøre dit barn robust, hvis han eller hun kan udføre levedygtig research. Tænk over det, hvis dit barn ønsker at lære om noget. Tank deres sind op i en ung alder, så de får al det momentum, de har brug for, når de skal i skole eller ud på arbejdsmarkedet.

Lær dem at være uselviske

3 moderne forældre tips der ikke kan gå galt Lær dem at være uselviske - 3 moderne forældre-tips, der ikke kan gå galt

Moderne eller ej, dette er brugbart for alle. Med sociale medier har anonymitetens kraft taget en drejning til det værre. Folk tror, de kan slippe af sted med at sige og dele hvad som helst online.

At lære dine børn at være uselviske vil betyde meget. Forstår de værdien af respekt og medfølelse i en ung alder, vil det helt sikkert gøre dem godt i både nær og fjern fremtid.

Dette er kun et par tips af mange til moderne forældre. Disse tips skulle gerne hjælpe dig med at komme godt i gang.

3 store problem-udløsere i en familie

Sponsoreret

Der er så mange problemer, millioner af familier løber ind i. Nogle kan klare sig igennem, mens det kniber for andre.  Forskere har oplistet de mange typiske problemudløsere i familier, som lever i den moderne verden.

Disse er udfordringer, men betragtes også som drivende faktorer for større og dybere forhindringer i familielivet.

Økonomiske problemer

3 store problem udløsere i en familie Økonomiske problemer - 3 store problem-udløsere i en familie

Penge er ikke alt for en familie. Men penge er dog en vigtig ressource for at få en familie til at fungere. Kort sagt, penge gør livet lettere og mere praktisk. Et økonomisk problem eller mangel på penge fører til flere følelsesmæssige problemer som stress, angst, vrede og endda depression.

Økonomiske problemer kan også for nogle familier føre til et kriminelt liv. I Filippinerne indlader folk under fattigdomsgrænsen sig på ulovlig narkotikahandel bare for at brødføde deres nærmeste.

I Danmark døjer tusinder af familier med økonomiske problemer. Danmarks økonomi og velfærdsstaten er for de fleste indbyggere i en god tilstand. Der er dog stadig en stigning i fattigdom og ulighed.

Børnefattigdom er et af de største problemer, landet står over for i dag. Der er allerede kampagner for at sikre, at alle har adgang til de ressourcer, de behøver for at overleve.

Afhængighed

3 store problem udløsere i en familie Afhængighed - 3 store problem-udløsere i en familie

Afhængighed er – uanset type – et personligt problem. Når det bliver et familieproblem, er det på et helt andet niveau. Gambling, stofmisbrug, alkoholafhængighed og meget mere. Alle disse afhængigheder rammer millioner af familier over hele kloden.

Afhængighed er en stærk udløser af negativitet og kan være ødelæggende for familien. Afhængighed resulterer for det meste i økonomiske problemer og ødelægger selve det bånd, der holder en familie sammen. Hvert medlem af familien skal være opmærksom på disse faldgruber og deres indvirkninger.

Køns-problematikker

3 store problem udløsere i en familie Køns problematikker - 3 store problem-udløsere i en familie

Der er bemærkelsesværdig ligestilling mellem kønnene i Danmark. Folk respekterer mennesker, uanset hvem de er. Ægteskab mellem personer af samme køn blev lovligt tilbage i 2012, registreret partnerskab i 1989. LGBT-rettigheder i Danmark er blandt de mest omfattende på verdensplan.

Alle accepterer dog ikke køn, som ikke er mand og kvinde. Spørgsmål om seksualitet betragtes nu som udløser af alvorlige familieproblemer. Men regeringen og flere organisationer forsøger at gøre alt, hvad de kan, for at sikre ligestilling mellem kønnene.

Dette er blot tre problemudløsere, du og din familie skal være opmærksom på. Disse problemer kan være svære at absorbere, men det er vigtigt at være opmærksom.