Nyd ferien i en brugt campingvogn

Er du og din familie vant til at søge mod de varme lande i ferierne gennem året? Efter omstændighederne verden rundt må vi tilpasse os og holde ferie på nye måder. Hos Østjydsk Caravan kan du købe brugte campingvogne og holde ferie på en ny og god måde i det danske.

Ferie i Danmark

Der kan være mange måder at holde ferie må. Mange danskere er vant til at hoppe på et fly syd på, hvor sol og varme er garanteret i en større grad end hjemme i det varierende vejr i Danmark. Hotellerne fyldes op af turister, mens andre vælger at tage bilen med campingvognen på træk, så ferien kan nyde på en fyldt og måske børnevenlig campingplads. Andre igen er vant til at nyde den danske sommer og drager ud på nogle af de danske campingpladser uanset vejret. De seneste omstændigheder har fået stor indflydelse på de mange måder at holde ferie på. Mange vælger at blive i det danske land, hvor de afprøver campinglivet. Nogle i sommerhus, nogle i telt, nogle i egen campingvogn, mens andre er helt nye indenfor den store campingverden.

Er campinglivet noget for jer?

Er du og din familie splinternye i campingverdenen, har I sikkert brug for råd og vejledning. I er måske blevet bidt af tanken om flere campingture i fremtiden, hvorfor I overvejer at købe egen campingvogn. I stedet for at starte med en ny vogn, kan I forsøge jer med en brugt campingvogn, så I bliver helt sikre på, at det er noget for jer. Hos Østjydsk Caravan Center finder I et udvalg af forskellige campingvogne fra kendte mærker. Du får fuld reklamationsret og sparring, hvis I mangler hjælp.

Den bedste gave er en flot fotobog

Lav din egen fotobog online som en personlig gave som vil bringe stor glæde hos modtageren. Har du ikke nogen erfaring med at lave fotobøger, så fortvivl ej. For det er slet ikke så svært.

En gave for livet

En fotobog vil uden tvivl være en gave, som vil falde i god jord. Bogen kan indeholde lige præcis det, du gerne vil have, at den skal indeholde. Det gælder uanset, om bogen er ment som en gave eller bare som en bog til dig selv fuld af gode minder. Når du laver en fotobog, så er det dig, der bestemmer indholdet. Det kan for eksempel være en bog af børnene, en bog som viser barnets første skridt eller en bog fra familiens første ferie sydpå.

Hos Din Fotobog kan du selv lave din egen fotobog, men du har også muligheden for at lave temabøger. Det kan være en bog fra en helt speciel begivenhed, en barnedåb, en studenterfest, en konfirmation eller en bryllupsfest. Uanset hvad så vil din helt egen fotobog bringe glæde, næsten uanset hvor den ender.

Det er nemt at lave en fotobog

Du behøver ikke at være en haj til IT og ej heller til at lave et flot og enestående layout. Hos DinFotobog.dk har de installeret et smart software, som hjælper dig til at få lige præcis den bog, som du ønsker dig. På Dinfotobog.dk kan du se mere til, hvordan du laver din egen fotobog. De forskellige bøger ender altid som et flot resultat og fuld af gode mindeværdige minder.

Det er vigtigt for børn med hørebeskyttelse

Husker du at beskytte dit barns øer, hvis I er steder, hvor barnet kan blive udsat for høje lyde? Hos Japebo kan du finde høreværn til børn og babyer.

Ikke alle ved hvor vigtigt det er, at babyer og børn får høreværn på, hvis de bliver udsat for høje lyde. Deres ører er ekstra sensitive over for lyd, men til trods for det udsættes de ofte for høje lyde i forbindelse med fester, fyrværkeri, legepladser, koncerter, sport, optog eller lignende. I den forbindelse advarer øre-næse-halslæger mod det stigende antal unge børn, der lider af høreskader som resultat af det.

Der findes heldigvis flere multifunktionelle høreværn til både babyer, børn og voksne. I mange tilfælde kan høreværn til børn modvirke høreskade. Vidste du, at 1 ud af 8 børn har permanent høreskade? Børn er nemlig ekstra følsomme overfor lyd og vil derfor hurtigere opleve høreskader end voksne? Faktisk siger World Health Organization, at høje lyde er den førende grund til høreskader. Derudover kan larm også overstimulere dit barn og føre til stress og problemer med at sove. Mange børn har også problemer med at koncentrere sig i skolen grundet overstimulering og lærer derfor ikke så meget som de kunne.

De fleste forældre bliver overraskede, når de finder ud af, hvor slemt det står til med deres børns hørelse. Men der er heldigvis meget, du kan gøre, for at beskytte dine børns ører og modvirke høreskader for dit barn. Du kan starte med høreværn, så dit barn er vant til hørebeskyttelse fra en meget ung alder. Hvis du altid har et høreværn med, så kan du være klar til at give dit barn det på, hvis du står i en situation, hvor der er meget lyd.

Tag på en dejlig campingferie ved Limfjorden

Der er ikke noget skønnere end campingferie for hele familien. Hjarbæk Fjord Camping ligger i de skønneste omgivelser tæt på Limfjorden, og her kan du bo enten i hytte eller på campingplads.

Det kan være en udfordring at få hele hverdagsmøllen til at køre. Der går hurtigt bleskift, leverpostej og vasketøj i den derhjemme, og derfor er det utrolig godt at få en velfortjent pause fra det engang i mellem. Hvis I som familie trænger til et dagligt afbræk fra hverdagen, så er campingferie et skønt forslag.

Hjarbæk Fjord Camping er camping i Midtjylland med udsigt til skønne Limfjorden. Her får i en campingplads, hvor omgivelserne ikke fås bedre. Der er mulighed for at bo i dejlige hytter, samtidig med at I også selv kan medbringe telt eller campingplads, hvis I foretrækker det. Det er en meget børne- og familievenlig campingplads med masser af muligheder for aktiviteter. Det er også noget at lave for de voksne, der kan spille minigolf, køre mountainbike rundt i området eller sejle i kajak rundt på gudenåen, som ligger med kort afstand til campingpladsen. For børn er der blandt andet en spændende og udfordrende lejeplads med trampolin, vippedyr og gynger, og i sommersæsonen er der masser af fælles legeaktiviteter for børnene, så forældrene kan få lov at nyde en pause.

Du kan finde meget mere information og booke din næste campingferie på hjarbaek.dk, hvor du også kan se billeder af pladsen og omgivelserne samt de forskellige faciliteter.

3 moderne forældre-tips, der ikke kan gå galt

I disse dage er modernitet det nye normale. Det er integreret i de fleste aspekter af vores liv. Vi bruger moderne teknologi til at studere, vi bruger moderne teknologi til at kommunikere, vi bruger moderne teknologi til at arbejde – og meget mere.

Forældre og værger skal være opmærksomme på de moderne faktorer, der påvirker og har indflydelse på deres børn i dag. Internettet er kun én faktor. Så her er tre tips til moderne forældre om opdragelse af børn.

Uddan dine børn i internetkultur

3 moderne forældre tips der ikke kan gå galt Uddan dine børn i internetkultur 2 - 3 moderne forældre-tips, der ikke kan gå galt

Du kan prøve at benægte det, men faktum er, at de fleste børn i dag socialiserer online, hvilket gør deres smartphones til et instrument til selve det at eksistere. Som det er nu, er du sikkert allerede opmærksom på alle de farer og negative konsekvenser, der findes ved livet online.

Det er også vigtigt, at børnene forstår følgerne og konsekvenserne af deres handlinger online. De er unge, og de ved ikke bedre. Du kan kontrollere, hvordan de agerer, og hvordan de reagerer på de artikler eller indhold, de ser.

Derfor er du nødt til at forberede dem og sikre dig, at de er opmærksomme på, at de ligesom i det virkelige liv er nødt til at være forsigtige på internettet. Hvis du vil, kan du lukke dem helt ude af internettet, hvilket betyder farvel til smartphones og andre enheder. Det er her, det bliver vanskeligt, så du er nødt til at være strategisk.

Lær dine børn, hvordan man laver omfattende research

3 moderne forældre tips der ikke kan gå galt Lær dine børn hvordan man laver omfattende research - 3 moderne forældre-tips, der ikke kan gå galt

Hvis du ønsker, at dine børn skal være forberedt på livet, er det obligatorisk at undervise og udvikle deres evner til at undersøge og researche. Research er altid en vigtig egenskab at lære, og det er nødvendigt at mestre denne færdighed. Det er blevet nemmere at researche og tilegne sig viden med moderne teknologi, hvilket betyder, at et enkelt klik online kan give dig al den information, du har brug for.

Sørg dog for, at dine børn ikke er begrænset til online-ressourcer. Der findes også andre kanaler og metoder til research. Fortæl dem om at undersøge og fordybe sig – hvilket helt sikkert vil forbedre deres generelle færdigheder.

Du er sikker på at gøre dit barn robust, hvis han eller hun kan udføre levedygtig research. Tænk over det, hvis dit barn ønsker at lære om noget. Tank deres sind op i en ung alder, så de får al det momentum, de har brug for, når de skal i skole eller ud på arbejdsmarkedet.

Lær dem at være uselviske

3 moderne forældre tips der ikke kan gå galt Lær dem at være uselviske - 3 moderne forældre-tips, der ikke kan gå galt

Moderne eller ej, dette er brugbart for alle. Med sociale medier har anonymitetens kraft taget en drejning til det værre. Folk tror, de kan slippe af sted med at sige og dele hvad som helst online.

At lære dine børn at være uselviske vil betyde meget. Forstår de værdien af respekt og medfølelse i en ung alder, vil det helt sikkert gøre dem godt i både nær og fjern fremtid.

Dette er kun et par tips af mange til moderne forældre. Disse tips skulle gerne hjælpe dig med at komme godt i gang.

3 store problem-udløsere i en familie

Der er så mange problemer, millioner af familier løber ind i. Nogle kan klare sig igennem, mens det kniber for andre.  Forskere har oplistet de mange typiske problemudløsere i familier, som lever i den moderne verden.

Disse er udfordringer, men betragtes også som drivende faktorer for større og dybere forhindringer i familielivet.

Økonomiske problemer

3 store problem udløsere i en familie Økonomiske problemer - 3 store problem-udløsere i en familie

Penge er ikke alt for en familie. Men penge er dog en vigtig ressource for at få en familie til at fungere. Kort sagt, penge gør livet lettere og mere praktisk. Et økonomisk problem eller mangel på penge fører til flere følelsesmæssige problemer som stress, angst, vrede og endda depression.

Økonomiske problemer kan også for nogle familier føre til et kriminelt liv. I Filippinerne indlader folk under fattigdomsgrænsen sig på ulovlig narkotikahandel bare for at brødføde deres nærmeste.

I Danmark døjer tusinder af familier med økonomiske problemer. Danmarks økonomi og velfærdsstaten er for de fleste indbyggere i en god tilstand. Der er dog stadig en stigning i fattigdom og ulighed.

Børnefattigdom er et af de største problemer, landet står over for i dag. Der er allerede kampagner for at sikre, at alle har adgang til de ressourcer, de behøver for at overleve.

Afhængighed

3 store problem udløsere i en familie Afhængighed - 3 store problem-udløsere i en familie

Afhængighed er – uanset type – et personligt problem. Når det bliver et familieproblem, er det på et helt andet niveau. Gambling, stofmisbrug, alkoholafhængighed og meget mere. Alle disse afhængigheder rammer millioner af familier over hele kloden.

Afhængighed er en stærk udløser af negativitet og kan være ødelæggende for familien. Afhængighed resulterer for det meste i økonomiske problemer og ødelægger selve det bånd, der holder en familie sammen. Hvert medlem af familien skal være opmærksom på disse faldgruber og deres indvirkninger.

Køns-problematikker

3 store problem udløsere i en familie Køns problematikker - 3 store problem-udløsere i en familie

Der er bemærkelsesværdig ligestilling mellem kønnene i Danmark. Folk respekterer mennesker, uanset hvem de er. Ægteskab mellem personer af samme køn blev lovligt tilbage i 2012, registreret partnerskab i 1989. LGBT-rettigheder i Danmark er blandt de mest omfattende på verdensplan.

Alle accepterer dog ikke køn, som ikke er mand og kvinde. Spørgsmål om seksualitet betragtes nu som udløser af alvorlige familieproblemer. Men regeringen og flere organisationer forsøger at gøre alt, hvad de kan, for at sikre ligestilling mellem kønnene.

Dette er blot tre problemudløsere, du og din familie skal være opmærksom på. Disse problemer kan være svære at absorbere, men det er vigtigt at være opmærksom.