Om

Om chickids - Om

Chic Kids startede som en simpel blog med fokus på at give moderne tips til forældre og værger. Det meste af det indhold, vi producerer, understøttes af førstehånds forskningsmateriale, indsamlet af akademikere og efter grundig research.

Efter et par måneder begyndte bloggen at generere en masse trafik, der især kom fra forældre i vores nærsamfund. Vi blev derefter spottet af en lokal avis her i Danmark og blev bevidste om omfanget af det indhold, vi leverer til tusindvis af læsere.

Chic Kids Informationscentrum

Efter mange overvejelser i teamet blev Chic Kids et informationscentrum om forældreskab, livsstil og familieliv. Vi begyndte at fordybe os og lære om mange menneskers liv i det danske samfund.

Vi viser de mange sider af livet Danmark for at repræsentere den sande essens i familielivet – som en drivende faktor og inspiration til sameksistens.

Mission

Lokalsamfund overalt i verden oplever problemer og stigmatiseringer, der truer familiens værdi. Det ønsker vi at informere folk om.

Vi ønsker, at folk skal holde sig informeret og engagerede. Vi ønsker at berige familiens værdi og dens indflydelse på millioner af mennesker. Så simpelt er det. Chic Kids er et kollektiv og vil fortsat være det i mange år fremover.