Nyd ferien i en brugt campingvogn

Er du og din familie vant til at søge mod de varme lande i ferierne gennem året? Efter omstændighederne verden rundt må vi tilpasse os og holde ferie på nye måder. Hos Østjydsk Caravan kan du købe brugte campingvogne og holde ferie på en ny og god måde i det danske.

Ferie i Danmark

Der kan være mange måder at holde ferie må. Mange danskere er vant til at hoppe på et fly syd på, hvor sol og varme er garanteret i en større grad end hjemme i det varierende vejr i Danmark. Hotellerne fyldes op af turister, mens andre vælger at tage bilen med campingvognen på træk, så ferien kan nyde på en fyldt og måske børnevenlig campingplads. Andre igen er vant til at nyde den danske sommer og drager ud på nogle af de danske campingpladser uanset vejret. De seneste omstændigheder har fået stor indflydelse på de mange måder at holde ferie på. Mange vælger at blive i det danske land, hvor de afprøver campinglivet. Nogle i sommerhus, nogle i telt, nogle i egen campingvogn, mens andre er helt nye indenfor den store campingverden.

Er campinglivet noget for jer?

Er du og din familie splinternye i campingverdenen, har I sikkert brug for råd og vejledning. I er måske blevet bidt af tanken om flere campingture i fremtiden, hvorfor I overvejer at købe egen campingvogn. I stedet for at starte med en ny vogn, kan I forsøge jer med en brugt campingvogn, så I bliver helt sikre på, at det er noget for jer. Hos Østjydsk Caravan Center finder I et udvalg af forskellige campingvogne fra kendte mærker. Du får fuld reklamationsret og sparring, hvis I mangler hjælp.

Følg os

Lær-mere