Nyd ferien i en brugt campingvogn

Er du og din familie vant til at søge mod de varme lande i ferierne gennem året? Efter omstændighederne verden rundt må vi tilpasse os og holde ferie på nye måder. Hos Østjydsk Caravan kan du købe brugte campingvogne og holde ferie på en ny og god måde i det danske.

Ferie i Danmark

Der kan være mange måder at holde ferie må. Mange danskere er vant til at hoppe på et fly syd på, hvor sol og varme er garanteret i en større grad end hjemme i det varierende vejr i Danmark. Hotellerne fyldes op af turister, mens andre vælger at tage bilen med campingvognen på træk, så ferien kan nyde på en fyldt og måske børnevenlig campingplads. Andre igen er vant til at nyde den danske sommer og drager ud på nogle af de danske campingpladser uanset vejret. De seneste omstændigheder har fået stor indflydelse på de mange måder at holde ferie på. Mange vælger at blive i det danske land, hvor de afprøver campinglivet. Nogle i sommerhus, nogle i telt, nogle i egen campingvogn, mens andre er helt nye indenfor den store campingverden.

Er campinglivet noget for jer?

Er du og din familie splinternye i campingverdenen, har I sikkert brug for råd og vejledning. I er måske blevet bidt af tanken om flere campingture i fremtiden, hvorfor I overvejer at købe egen campingvogn. I stedet for at starte med en ny vogn, kan I forsøge jer med en brugt campingvogn, så I bliver helt sikre på, at det er noget for jer. Hos Østjydsk Caravan Center finder I et udvalg af forskellige campingvogne fra kendte mærker. Du får fuld reklamationsret og sparring, hvis I mangler hjælp.

Den bedste gave er en flot fotobog

Lav din egen fotobog online som en personlig gave som vil bringe stor glæde hos modtageren. Har du ikke nogen erfaring med at lave fotobøger, så fortvivl ej. For det er slet ikke så svært.

En gave for livet

En fotobog vil uden tvivl være en gave, som vil falde i god jord. Bogen kan indeholde lige præcis det, du gerne vil have, at den skal indeholde. Det gælder uanset, om bogen er ment som en gave eller bare som en bog til dig selv fuld af gode minder. Når du laver en fotobog, så er det dig, der bestemmer indholdet. Det kan for eksempel være en bog af børnene, en bog som viser barnets første skridt eller en bog fra familiens første ferie sydpå.

Hos Din Fotobog kan du selv lave din egen fotobog, men du har også muligheden for at lave temabøger. Det kan være en bog fra en helt speciel begivenhed, en barnedåb, en studenterfest, en konfirmation eller en bryllupsfest. Uanset hvad så vil din helt egen fotobog bringe glæde, næsten uanset hvor den ender.

Det er nemt at lave en fotobog

Du behøver ikke at være en haj til IT og ej heller til at lave et flot og enestående layout. Hos DinFotobog.dk har de installeret et smart software, som hjælper dig til at få lige præcis den bog, som du ønsker dig. På Dinfotobog.dk kan du se mere til, hvordan du laver din egen fotobog. De forskellige bøger ender altid som et flot resultat og fuld af gode mindeværdige minder.

Find det rette gamer headset

Når du skal vælge det helt rigtige gamer headset, kan det være svært at danne sig et overblik over de mange forskellige produkter, som der er på markedet. Mikrofon, lyd og komfort spiller alle en stor rolle, ligesom muligheden for at gøre sit headset trådløst også er et stort fokusområde for den spilleglade gamer.

Lydens vigtighed

Med den rigtige lyd kan man få en mere intens, levende og omfattende gamingoplevelse. En oplevelse, der smider dig direkte ind i handlingen, og hvor hver mindste lille lyd fra fjenden og fjerne skud bliver fanget. Nogle typer af headset har flere indbyggede højtalere, så du får en mere ægte følelse af surround, hvor andre headset mere genskaber lyden.

Det er vigtigt at huske på, at oplevelsen af lyd er individuelt fra person til person, og at den perfekte lyd har meget med præferencer at gøre. Både når det kommer til akustik, bas og vibrerende feedback.

Vigtigheden af lyd er ikke bare vigtig indenfor gaming. Dette gør sig også gældende indenfor kontorarbejde, motion og andre aktiviteter, hvor man kan få højt specialiseret udstyr med perfekt lyd til den pågældende aktivitet.

Stort udvalg af gamer headset

Der findes utrolig mange forskellige headsets, så hvordan du vælger, hvilken model der passer bedst til dig, er individuelt. Lyd og komfort er vigtigt, men det kan også være en god idé at tænke budget med ind i beslutningen. Er du hobby-gamer er det måske ikke nødvendigt med den dyreste model. Er du derimod mere entusiastisk, vil du måske godt smide lidt flere penge efter et headset.

Hos Uniprint.dk finder du et stort udvalg af headsets til enhver gamer.

Tag på en dejlig campingferie ved Limfjorden

Der er ikke noget skønnere end campingferie for hele familien. Hjarbæk Fjord Camping ligger i de skønneste omgivelser tæt på Limfjorden, og her kan du bo enten i hytte eller på campingplads.

Det kan være en udfordring at få hele hverdagsmøllen til at køre. Der går hurtigt bleskift, leverpostej og vasketøj i den derhjemme, og derfor er det utrolig godt at få en velfortjent pause fra det engang i mellem. Hvis I som familie trænger til et dagligt afbræk fra hverdagen, så er campingferie et skønt forslag.

Hjarbæk Fjord Camping er camping i Midtjylland med udsigt til skønne Limfjorden. Her får i en campingplads, hvor omgivelserne ikke fås bedre. Der er mulighed for at bo i dejlige hytter, samtidig med at I også selv kan medbringe telt eller campingplads, hvis I foretrækker det. Det er en meget børne- og familievenlig campingplads med masser af muligheder for aktiviteter. Det er også noget at lave for de voksne, der kan spille minigolf, køre mountainbike rundt i området eller sejle i kajak rundt på gudenåen, som ligger med kort afstand til campingpladsen. For børn er der blandt andet en spændende og udfordrende lejeplads med trampolin, vippedyr og gynger, og i sommersæsonen er der masser af fælles legeaktiviteter for børnene, så forældrene kan få lov at nyde en pause.

Du kan finde meget mere information og booke din næste campingferie på hjarbaek.dk, hvor du også kan se billeder af pladsen og omgivelserne samt de forskellige faciliteter.

Sådan vælger du den rigtige efterskole

At tage på efterskole er en stor beslutning. Men det er næsten endnu større at vælge, hvilken skole der skal være ens hjem i et helt år.

Hvis du eller dit barn står og skal finde den rette efterskole, er der en del ting, I skal have styr på, inden I vælger skole. For eksempel er det vigtigt at have styr på dine eller dit barns interesser, og derudover er det også vigtigt at undersøge, om skolen kan leve op til det sociale og det faglige.

Undersøg efterskole ud fra hobby

Inden du begynder at kigger på efterskoler, kan det være en god idé at skrive dine eller dit barns interesser ned.

Måske er du kreativ anlagt og elsker at tegne, så er det en kreativ efterskole du skal vælge. Eller måske er du til sang, musik og andre rytmiske aktiviteter, så er det naturligvis en Musikefterskole, du skal kigge nærmere på. Det kan også være, at du elsker sport og endda dyrker det rigtig meget i din fritid, så skal du kigge nærmere på en idrætsefterskole.

 

Når du har lavet en liste med dine hobbyer og interesser, kan du begynde at søge efter skoler, der tilbyder fag og linjer inden for dine interesseområder. Det kan virke overvældende, men når du først kommer i gang, skal det nok blive mere overskueligt.

 

Når du har fundet en efterskole, som du finder interessant, kan du besøge skolen til enten åbent hus eller arrangere et møde, hvor I kan få en rundvisning af forstanderen eller andet personale. Her kan du blive meget klogere på skolens fag, det sociale og selve livet på en efterskole.

Tag et år på efterskole med idræt i fokus

Et helt år på efterskole er en overvejelse, som mange unge mennesker gør sig. Når man når omkring 8 klasse, begynder efterskoletrangen ofte at vise sig hos mange, og det gælder her om at finde ud af, om man vil afsted i 9 eller 10 klasse.

På nogle efterskoler kan det være en god idé at skrive sig op i god tid, da du ellers kan risikere lange ventelister.

Overvejer du at tage et år på efterskole, så er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvad du ønsker og har lyst til. Der findes nemlig rigtig mange linjer med fokus på forskellige områder og interesser. Der vil derfor helt sikkert også være en linje med netop det, du bedst kan lide at lave i din fritid.

Idrætslinjen er for dig, der elsker sport og aktivitet

Kan du lide at være aktiv, så er idrætslinjen på Ladelund efterskole lige noget for dig. Her bliver der lagt vægt på at give eleverne et bredt indblik i de mange muligheder, som idrætten har at byde på.

Skolen råder over en idrætshal med håndboldmål, badmintonbaner, volleybane og en stor gymnastiksal. Derudover har hallen udstyr og bander til floorball. Udenfor er der en beachvolleybane, en fodboldbane og en streetbane. Skolen har 12 mountainbikes, som stilles til rådighed for elever på idrætslinjen. Du har derfor rig mulighed for at dyrke din yndlingssport.

Ved at vælge en idrætsefterskole som Ladelund, får du faglighed og undervisning på højt plan fra kompetente undervisere. Samtidig med at du kan dyrke sport og blive endnu klogere på din krop.

Familieferie i de koldere luftlag

Har jeres familie tænkt, at den næste ferie ikke skal gå til et sted, hvor solen skinner fra en skyfri himmel? Det er skønt at prøve noget nyt og anderledes for at se, hvad en ferie i de koldere luftlag kan give af oplevelser. Det er vigtigt at have det rigtige tøj med på en solferie, og det er det helt bestemt også, hvis I skal håndtere kulden.

Beklædning, der står imod vinterdage

For at hele familien skal få en god oplevelse, når ferien byder på kolde dage, skal beklædningen være optimal til formålet. Tjek altid temperaturen på jeres destination, inden I skal pakke kufferten.

En vinterferie kræver en dejlig varm vinterjakke, som har en vindtæt membran, så du ikke bliver kold, hvis det oveni minusgraderne også blæser. Sørg for at vinterjakken er lang, så den også varmer en del af din underkrop. Det kan ydermere være praktisk, hvis vinterjakken har en hætte, som kan tages over huen, når det er ekstra koldt. Vær også opmærksom på, at jakken ikke er for stram således, at du kan tage en ekstra trøje på uden at miste din bevægelsesfrihed.

Bliver dine fødder kolde, og fryser du ekstra meget? Så er nogle gode og varme vandrestøvler med et par uldsokker eller lignende et must på en vinterferie. Du vil ligeledes få stor glæde af at vælge et par bukser, som er varme, åndbare og med en strækeffekt. Husk at vælge en størrelse, så du kan have et par lange termounderbukser indenunder. Se mere her.

3 tips til sommeraktiviteter, der binder familien sammen

Sommeren er altid et godt tidspunkt at tage et skridt tilbage fra dit travle liv og bare nyde dagene med dine venner og dine kære. Så hvad er din næste store idé til den kommende sommer? Skal du rejse med din familie? Planlægger du at tage til stranden og nyde solen?

Hvis du har brug for nye sjove ideer til sommertiden, kan vi hjælpe dig. Her er nogle aktiviteter, du skal overveje at lave sammen med familie og venner.

Lav dit eget sommertøj

3 tips til sommeraktiviteter der binder familien sammen Lav dit eget sommertøj - 3 tips til sommeraktiviteter, der binder familien sammen

En spirende tendens lige nu er at fremstille sit eget sommertøj. Man tager alt sit gamle tøj eller tøj, som man ikke bruger mere, og forvandler det til fantastisk sommertøj.

Denne aktivitet vil helt sikkert være spændende og engagerende, ikke mindst for dine børn. Det er samtidig en god mulighed for at lære dem om kunst, håndværk – og endda mode. Denne tendens vokser i flere lande – og snart også her i Danmark.

Hjemmeskole om sommeren

3 tips til sommeraktiviteter der binder familien sammen Hjemmeskole om sommeren - 3 tips til sommeraktiviteter, der binder familien sammen

Sommerskole er et mareridt for studerende overalt i verden. Men du kan ikke komme uden om, at det er effektivt, hvis du ønsker, at studerende, især børn, skal være forberedt på næste års akademiske rejse.

Hvorfor ikke forvandle dit hjem til en midlertidig skole for dine børn denne sommer? Få det sjove tilbage i læringen. Du kan endda få deres input til de timer, de gerne vil have. Du behøver ikke at være autoritær for at tvinge dine børn til at deltage. Kom ned på deres niveau, og få dem til at forstå værdien af det, du planlægger at gøre.

Det kommer også til at blive en sommer, som er godt givet ud. Når de vender tilbage til skolen, vil de komme tilbage i fuld fart. Men husk at belønne børnene for deres indsats, så de ved, at hårdt arbejde lønner sig.

Rejs til historiske steder

3 tips til sommeraktiviteter der binder familien sammen Rejs til historiske steder - 3 tips til sommeraktiviteter, der binder familien sammen

Sommerferiens rejsetid skal altid være fritid. Under solen – med en kold drik i hånden.  Hvorfor ikke bruge denne sommer på at tage dine børn med til et historisk sted, som de ikke blot vil nyde – men også bruge til at lære at forstå.

At lære om historie er altid sjovt. Glem stranden og besøg den gamle katedral, der engang var en base for soldaterne under krigen. Besøg destinationer, som din familie vil huske ikke kun på grund af kvalitetstiden, men også på grund af den tidløse viden, de får fra fortiden.

I Danmark er der snesevis af historiske steder at besøge. Så hvorfor ikke gå lokalt, inden du rejser internationalt.

Så er du klar til den kommende sommer? Måske har du selv nogle fantastiske ideer? Dem vil vi meget gerne høre om. Det vigtigste at huske på forud for dit næste sommereventyr, er at tilbringe tiden med dine kære, fordi øjeblikke altid bliver mere dyrebare, når de deles med de vigtigste mennesker i dit liv.

Dansk børnetøj i god kvalitet

Lige meget hvordan moden for børn er eller tidligere har været, så har der dog altid været et vigtigt element. Nemlig at tøjet skal være praktisk og behageligt, så børnene kan bevæge sig i det. Det er ikke sjovt, hvis tøjet strammer eller sidder så tæt til kroppen, at dit barn ikke kan bevæge sig. Det er heller ikke sjovt, hvis det er noget tøj, der er så fint, at barnet hele tiden skal gå og være bange for at gøre det beskidt.

Når du køber tøj til dit barn, er det derfor først og fremmest vigtigt, at du sørger for at vælge noget, der er praktisk og behageligt at have på. Dermed kan barnet udfolde sig, som han eller hun vil.

Køb af børnetøj og udstyr på nettet

Skal det være nemt at købe tøj, legetøj og andet udstyr til dine børn, så kan du med fordel købe det på nettet. Her kan du finde et stort udvalg, og samtidig slipper du for at skulle ud i en fysisk butik. Særligt når du har små børn, er det ikke altid nemt at nå. Her kan du med fordel sidde hjemme og se tøjet på nettet, når børnene er puttet.

Et af de steder hvor du kan finde et stort udvalg af tøj og andre ting til dit barn er på Parcellet.dk. Her finder du et stort udvalg af tøj og udstyr til børn.

Behageligt babytøj i uld

Mangler du undertøj til de mindste i familien? Så kan du finde et stort udvalg fra det danske mærke Joha hos Parcellet. Joha producerer kvalitetstøj i uld i absolut topklasse. Se hele udvalget lige her https://www.parcellet.dk/shop/joha-199s1.html.

Sjov og ballade ved stranden og poolen

Sol, sommer, strand og pool er forbundet med en masse afslapning. Men al den afslapning i solen kan udfordre selv den mest rolige sjæl efter et par timer eller to. Derfor kan det være godt at have det rette udstyr med sig, således at alle aldre kan hygge sig optimalt.

Hvad skal du have med på stranden eller til poolen?

Du skal naturligvis huske dit badetøj, strandhåndklæde og solcremen, når du skal ligge ved vandet. Som underholdning vælger mange i dag at tage sin mobil eller tablet med, når der er dømt tid i en liggestol. Andre vælger at tage en god bog eller et kryds og tværs blad med.

Det er alt sammen meget stillesiddende underholdning, så på et tidspunkt vil din krop helt sikkert begynde at få lyst til at røre sig. Det kan let lade sig gøre, da vandet jo lige er i nærheden, så en hurtig dukkert kan måske klare uroen i kroppen.

Strandlegetøj og badedyr vækker begejstring

Hvis du og familien skal på strandtur eller ligge ved poolen hele dagen, kan der være behov for forskellige aktiviteter, der gør det til en underholdende dag for alle. Der findes mange forskellige slags strandlegetøj, som kan udfordre en eventuel kedsomhed.

Det kan være en fornøjelse for både børn og barnlige sjæle at gå i vandet med en snorkel eller dykkerbriller. At medbringe et badedyr er ligeledes perfekt til underholdning. I dag findes der et utal af forskellige slags badedyr både i udformninger, størrelser og anvendelsesmuligheder.