Bliv klar til skolestart med en populær Herschel skoletaske

Skal dit barn starte i skole efter sommerferien, eller skal du selv starte på en ungdoms- eller videreuddannelse? I så fald er der særligt én ting, der er vigtig at have styr på, nemlig skoletasken. Hos Hugo-p.dk kan du få en Herschel skoletaske, som er kendt for rummelighed og sine flotte designs. 

Et råt look og justerbare lukninger

Når skolen begynder, er det med at have det rigtige udstyr. Vigtigst er nok den helt rigtige skoletaske, og her er en Herschel skoletaske et ideelt valg. Taskerne er et populært valg både for skolebørn og studerende, men også for dig der skal på tur eller på en rejse ud i den store verden. Designet er kendetegnet ved sit rå look og de justerbare snørelukninger, så den kan indstilles til at passe til dig. Andre modeller har tre rum, nemlig et stort og to små på forsiden, hvor der er plads til et penalhus, nøgler eller andre småting.

Farverige, sprælske og neutrale

De populære Herschel tasker fås i et væld af designs, størrelser og farver. De forskellige størrelser betyder, at der er forskel på, hvor stor en laptop der er plads til, hvis dette er relevant for dit valg. Taskerne er rummelige med plads til alt det nødvendige, altså både laptop, bøger, penalhus og madpakke, og så er skulderremmene polstrede, så tasken er behagelig at have på. Der er både neutrale farver såsom sort, grå og mørkeblå, mens andre er mere farverige og sprælske med blomster, i tern eller med dinosaurer, så børnene kan glæde sig til at vise skoletasken frem til klassekammeraterne. Vælg en Herschel skoletaske og bliv klar til skolestart.

Glæd dine børn med de populære stylter

Mange af os kender de populære stylter fra barndommen. Hvad end det har været i institutioner eller hjemme i haven, har de været medvirkende til mange timers sjov. Hos Børn i balance kan du nu give glæden fra din barndom videre til dine egne børn.

Styrk balancen

Hos Børn i balance finder du de klassiske stylter i træ, der har tradition for at glæde både børn og voksne. Det er en sjov beskæftigelse, der kan give flere timers sjov, både når det handler om at øve sig og måske konkurrere med sig selv, eller hvis I har flere sæt, så I kan lave et lille væddeløb. Stylterne er ikke bare sjov og leg, de er nemlig også med til at styrke fleksibilitet, balance, kropskoordinering og motorik. Alt dette kommer med tiden, når man først lærer og vænner sig til stylterne.

Sjov for hele familien

De populære stylter er produceret hos en lokal tømrer i Tyskland, hvor de ovenikøbet er håndlavet. Derved er der sørget for, at de er af høj kvalitet og kan klare lidt af hvert i flere år frem. Dette ses blandt andet ved materialet, der er asketræ, som er kendt for at have høj styrke og elasticitet, hvorfor de både kan holde til børn og voksne. Det anbefales, at startalderen for at hoppe op på stylterne er fra 6 år, hvor trinnene måske er monteret på sit laveste. Efterhånden som barnet vokser, eller sværhedsgraden skal opgraderes, kan trinene justeres i 6 højder. Dermed kan de altså glæde hele familien i flere år, hvor niveauet for konkurrencerne efterhånden kan løftes. Giv dine børn et mindeværdigt og sjovt legetøj, de vil huske i mange år.

Fordele ved en mikroovn for børnefamilien

Har du huset fyldt med babyer og børn, der skal i vuggestuen, i skole, afleveres og hentes til sportsaktiviteter i fritiden og meget mere? Hvis du har en travl hverdag, er det en fordel, at der ikke er så meget stress på, når I alle sammen er derhjemme. Her kan en mikroovn være behjælpelig.

Fordele ved at bruge din mikroovn
Der er flere fordele ved at bruge en mikroovn i en travl hverdag.

Spar tid
En mikroovn opvarmer hurtigt aftensmaden, så du ikke behøver at bruge tid på at kokkerere meget i køkkenet. På samme tid er mikroovne kendt for, at de ikke nedbryder madens næringsstoffer. Du kan derfor være sikker på, at dine børn stadig får deres vitaminer og mineraler.

At spare tid i hverdagen på madlavning er kærkomment for børnefamilier, hvor hverdagen går op i meget mere end blot at lave mad, men hvor det stadig er vigtigt, at dine børn får noget sundt at spise.

Bekvemmelighed
Du kan lave så meget forskelligt mad i din mikroovn – måske mere, end du lige går og tror. På samme tid har mikroovne tonsvis af funktioner, der alle er belejlige, hvis du ikke har meget tid.

En mikroovn kan både opvarme og optø madvarer. Og den kan bruges, uanset om der er tale om morgenmad, frokost eller aftensmad. Desuden kan du finde masser af opskrifter, hvor det er praktisk at gøre brug af en mikroovn, da det i de fleste tilfælde går en del hurtigere end ved at bruge en almindelig ovn.

Sådan holder du den bedste fest

At planlægge en børnefødselsdag kan efterlade mange forældre med søvnløse nætter, da det eneste de tænker på er planlægning. Det hele kan være forholdsvis stressende, så derfor er det altid rart med lidt hjælp. Der skal ikke mange ting til for, at dit barns fødselsdagsfest ender med at blive årets fest.

Planlægning i god tid er nøgleordet
Selvom det kan virke indlysende, er det ikke altid muligt at planlægge en fantastisk børnefødselsdag på under en uge helt selv. At være i god tid gør desuden, at du ikke vil ende med at føle dig alt for stresset. Start derfor med at gå styr på gæstelisten, stedet og datoen i god tid.

Vælg et tema
Hvis du ikke har et uendeligt budget (det har de færreste af os), er det en god idé at vælge et tema ud fra dette – samt hvad dit barn godt kan lide. Du kan i dag finde masser af pynt i form af balloner og flag billigt i mange butikker, så få styr på dette, så lokalet ser festligt ud for børnene. Maden kan desuden også enten bestilles udefra eller laves af dig selv, hvis du har tiden til det. Hold det simpelt, men lækkert for din egen skyld!

Find et festlokale
At finde det helt rette festlokale kan være tidskrævende. Ved valg af et festlokale er det vigtigt, at det er i nærheden, at det passer til børnefødselsdagen, samt at faciliteterne er i orden. Her finder du eksempelvis et festlokale nær Skive og Viborg med plads til 90 gæster.

Familieferie på MTB

Elsker du selv at køre på mountainbike? Har du tænkt over, at jeres næste familieferie kunne være en cykelferie? En familieferie på mountainbike kan udover alle de fælles oplevelser også styrke jeres sammenhold i familien endnu mere.

Jo yngre børnene er, når I starter på jeres familieferier på MTB, jo bedre. Det kan nemlig udvikle sig i det lange løb til, at I bliver cykelkammerater for livet.

Start i det små

Inden I skal afsted på den helt store cykelferie, er det nødvendigt, at I træner derhjemme i weekenden, eller så snart I har tiden til det. Tag nogle små cykelture rundt i jeres nærområde og nyd oplevelserne sammen.

Udvid senere til længere strækninger og husk at det tager den tid, det tager, hvis turen foregår med mindre børn. Udvælg nøje cykelturene, så de ikke er alt for hårde i starten. Gør turen spændende for børnene ved at stoppe op og eventuelt gå en tur, kigge på fugle, heste eller hvad I kører forbi.

Opbyg barnets udholdenhed

Er planen, at I skal ende ud med familieferie på mountainbike, hvor I kører seje strækninger, er du nødt til stille og roligt at opbygge dit barns udholdenhed. Du må i dette tilfælde være lidt kreativ. Få barnet til at føle, at I er på skattejagt. Det kan du gøre ved, at du har sjove ting med, som I hygger jer med undervejs. Det kan være, at I gør holdt, fordi du lige har en spændende historie i ærmet, I skal spise lidt af barnets favoritsnacks. eller I skal drikke vand, der indeholder superkræfter.

Mangler I nye skoleskabe til jeres institution?

Skoleskabe kommer i mange former, farver og med forskellige funktioner. Kolon Total Inventar producerer smarte skoleskabe, hvor der er tænkt over hver en detalje.

Noget af det mest karakteristiske, når man kommer ind på en skole, er de omtalte skoleskabe. Der, hvor der flyder med vanter, skoletasker og madpakker, og hvor dit eget barns egendele ofte er blevet byttet ud med en andens, eller der mangler en vante. Men der er heldigvis mange måder at lave skoleskabe på.

Kolon Total Inventar arbejder med lige præcis at producere særlige skabe, som er enormt funktionelle til det, de er lavet til. Det gælder blandt andet taskeskabe, personaleskabe, skoleskabe og lockers efter specifikke ønsker og mål, så hvis du har ønsker eller tanker om, hvordan skoleskabe kunne se ud på jeres skole, så kan Kolon Total Inventar levere lige præcis det. De går op i at producere gode og funktionelle opbevaringsløsninger til personlige ejendele og skolematerialer.

De fokuserer også på at lave kvalitetsskabe, der er indeklimavenlige og som ikke kræver vedligeholdelse. De stiller krav til materialerne, fordi holdbarheden skal være bedst mulig. Når vi har at gøre med skabe, der skal stå i en institution, så skal de både være helt sikre, de skal kunne holde til beskidte støvler og børnefingre. Hvis du er interesseret i at høre mere, så kan du finde meget mere information på kolon.dk, hvor du også kan se billeder og eksempler på skabe.