3 fede gadgets til din PlayStation 4

 

En PlayStation 4 er et fantastisk stykke legetøj i sig selv. Det er helt vildt at se, hvor langt verden inden for gaming har rykket sig. Men de gode folk bag spillekonsollen, er ikke færdige med at udvikle fedt gear.

 

Der er nemlig et hav af fede gadgets, du kan tilføje til din PS4, og ikke nok med det, der er nemlig også en masse tilbehør til PlayStation 4 slim, hvis du har valgt den tynde model. Her er tre gode bud:

 

Headset

Et headset til din PS4 er næsten uundværlig, hvis du bor i et hjem med andre personer. Selvom det kan være fedt at nakke sine venner i Fortnite, er lyden af spillet ikke lige fed for alle hjemmets beboere.

 

Med et headset behøver du ikke at gå på kompromis med spillets finere detaljer. Her kan du lukke dig inde i din egen verden, så ingen kan brokke sig over lyden.

 

Skins

Skins til din PS4 er udprintede motiver, du kan klistre på ydersiden. På den mode kan du stejle din PlayStation lige som det passer dig. Skins er især perfekt til gameren, der vil give sit hjem et personligt touch og ikke ser sig tilfreds med, hvordan maskinen ser ud fra fabrikkens side.

 

Skins kan afspejle alt fra nationaliteter til fodboldhold til bestemte spil, og kan fås både til konsol og controller.

 

Dual charger

En dual charger dock, er perfekt til gameren der ikke kan lide, at controllerne bare ligger og roder. Her sættes op til to controllere fast i docken, hvor de begge lader op over natten på en æstetisk mode. De hviler i holderens uddybninger og bliver nærmest stillet frem som var de en udstilling.

 

Også her findes forskellige udgaver, hvor de enten står op eller ligger ned.

Følg os

Lær-mere