Sover dit barn godt om natten?

De fleste forældre har oplevet at have børn, der ikke har fået nok søvn, eller som simpelthen sover dårligt i deres senge. Det kan der heldigvis rodes bod på med børnemadrasser fra Bedz, som sørger for, at dine børn får den bedst mulige søvn.

Kvalitetsmadrasser til børn

Alle, børn såvel som voksne, har oplevet at ligge dårligt om natten. Der er ingen tvivl om, at ikke alle madrasser er lige gode, men der er heller ingen tvivl om, at en god madras er vigtig for vores humør og helbred. Ligger du dårligt, kan det give både ryg- og nakkesmerter, og det kan hurtigt få betydning for din hverdag, ligesom det kan betyde, at du ofte vågner om natten og dermed ikke får nok søvn. Dette gælder ikke bare for voksne, men også for børn, og netop derfor er det vigtigt at sørge for, at dine børn ligger på gode madrasser. Hos Bedz har de flere børnemadrasser at vælge mellem, så du kan finde den helt perfekte madras til dit barn. 

Bæredygtige materialer

Hos Bedz er deres børnemadrasser alle produceret i Danmark i bæredygtige materialer, og de er økotex 100-certificeret. Du kan både få kombimadrasser, latexmadrasser og foam madrasser, så der er noget for enhver smag. Vælg madras efter dit barns vægt, så madrassen har den rigtige hårdhed, som støtter barnets ryg, og som kan biddrage til, at kroppens temperatur reguleres, så det er så behageligt som overhovedet muligt. Når du vælger madras til dit barn, kan du vælge mellem flere størrelser, så du finder den helt rigtige børnemadras.

Følg os

Lær-mere