Snorkling for hele familien

Snorkling er en rigtig god familieaktivitet, da hele familien oplever noget helt og aldeles anderledes sammen. Der er masser at dykke ned i, uanset om det foregår i en pool eller ude på havet.

Køb et lækkert snorkelsæt

Inden I kan begive jer ud i snorklingens glæder, skal I have et snorkelsæt. Her bør i gøre jer selv den tjeneste at købe et sæt, der rent faktisk passer til jeres ansigter, så det er behageligt at have på.

Der findes todelte snorkelsæt, som består af en maske og en snorkel. En anden mulighed er en fullface maske, der dækker hele ansigtet. Med dette sæt kan du trække vejret gennem næse og mund. Disse masker er dog mest velegnede til snorkling i overfladen. Du kan se alle snorkler her.

Snorkling i poolen

Det kan umiddelbart synes kedeligt at snorkle rundt i en pool. Men det er faktisk et rigtig godt sted at begynde sin snorkling-karriere. Det er her, at både du og dine børn kan blive fortrolige med en snorkel og maske under de mest trygge forhold.

Øv jer ved at lege forskellige lege. Smid ting i vandet, der synker til bunds, som I kan skiftes til at dykke efter. Når I føler jer skarpe nok i dykningens kunst, kan I søge til havet, hvor der er meget mere at kigge på.

Snorkling i havet

Snorkling i havet er naturligvis den ultimative form for snorkling. Her er der masser af planter og dyreliv at studere og blive bekendte med. Tag et undervandskamera med og tag billeder af de planter og dyr, som I ønsker mere viden om, når I kommer hjem.

Følg os

Lær-mere