Gode idéer til indretning af børneværelset

Et børneværelse er mere end bare et sted, hvor dit barn skal sove. Det er nemlig både et soveværelse, et legerum, et studierum og endda et sted, hvor tøj, legetøj, bøger m.m. skal opbevares. Her finder du et par gode idéer til indretning af børneværelset i dit hjem.

Valg af farve

Et godt sted at starte er at finde ud af hvilken farve, der skal være i børneværelset. Det sikrer nemlig, at du kan vælge møbler m.m., som passer sammen. Spørg dit barn, om han eller hun foretrækker en bestemt farve. Måske elsker de lyserød, grøn, blå eller gul? Hvis du inddrager dit barn i beslutningsprocessen, kan det få barnet til at føle, at det er et ekstra specielt rum.

Valg af børnemøbler

Når du har fundet ud af farvetemaet, er det tid til at fokusere på møblerne. Find ud af hvor meget plads du har og tænk over, hvordan det vil kunne bruges med tiden. Dit barn bliver ældre, så det kan være en fordel at tænke frem i tiden.

Du kan eksempelvis vælge at købe en seng, som dit barn kan vokse i. Er du på udkig efter en billig seng, kan du tage et kig på tilbud på senge. Ved at købe en seng på tilbud kan du sagtens finde senge af høj kvalitet.

Sørg for rigeligt med opbevaringsplads

Alle forældre ved, hvordan det er at træde på en legoklods, mens de går gennem deres barns værelse i bare fødder. Eller når du snubler over endnu et stykke legetøj. Derfor er det altid vigtigt, at du husker rigeligt med opbevaringsplads på børneværelset.

Følg os

Lær-mere