Glæd dine børn med de populære stylter

Mange af os kender de populære stylter fra barndommen. Hvad end det har været i institutioner eller hjemme i haven, har de været medvirkende til mange timers sjov. Hos Børn i balance kan du nu give glæden fra din barndom videre til dine egne børn.

Styrk balancen

Hos Børn i balance finder du de klassiske stylter i træ, der har tradition for at glæde både børn og voksne. Det er en sjov beskæftigelse, der kan give flere timers sjov, både når det handler om at øve sig og måske konkurrere med sig selv, eller hvis I har flere sæt, så I kan lave et lille væddeløb. Stylterne er ikke bare sjov og leg, de er nemlig også med til at styrke fleksibilitet, balance, kropskoordinering og motorik. Alt dette kommer med tiden, når man først lærer og vænner sig til stylterne.

Sjov for hele familien

De populære stylter er produceret hos en lokal tømrer i Tyskland, hvor de ovenikøbet er håndlavet. Derved er der sørget for, at de er af høj kvalitet og kan klare lidt af hvert i flere år frem. Dette ses blandt andet ved materialet, der er asketræ, som er kendt for at have høj styrke og elasticitet, hvorfor de både kan holde til børn og voksne. Det anbefales, at startalderen for at hoppe op på stylterne er fra 6 år, hvor trinnene måske er monteret på sit laveste. Efterhånden som barnet vokser, eller sværhedsgraden skal opgraderes, kan trinene justeres i 6 højder. Dermed kan de altså glæde hele familien i flere år, hvor niveauet for konkurrencerne efterhånden kan løftes. Giv dine børn et mindeværdigt og sjovt legetøj, de vil huske i mange år.

Følg os

Lær-mere