Find det fineste Tutu-skørt til din balletpige

Har du en balletpige derhjemme, der drømmer om et smukt tutuskørt? Balletbutikken.dk er både en webshop og en fysisk butik i Aarhus, der har Nordens største lager inden for ballet.

Mange små piger går med en lille drøm i maven om at blive balletdanser. Det er et udtryk for noget af det mest feminine og elegante, og netop derfor er mange piger også vilde med tanken om at danse rundt på tæerne i strutskørter og se yndig ud.

Hvis du går med en lille balletpige derhjemme, som enten ønsker at starte til ballet eller som måske allerede er i gang, så ved du også, at selve skørtet er en stor del af balletdansen. Balletbutikken har mange fine tutus til piger, og her kan I vælge mellem både  tutudragter og tutuskørter. Tutu bliver brugt ligeså meget til leg, som til ballet, så selvom jeres datter endnu ikke går til ballet, så kan det være en skøn gaveidé eller som fastelavnskostume med et ballerinaskørt.

I kan blandt andet finde et tutuskørt med 3 lag tyl. Tutudragten har chiffon øverst med små fine blomster. Balletbutikken er den eneste balletbutik i Jylland, og de har Nordens største butik og lager indenfor ballet. De er en del af DanceCompany (HappyDanceFeet), som blev etableret i 2007.

I 2011 startede de så Dansebutikken.dk, hvor de sælger dansesko og alt slags tøj til dans, ballet, gymnastik, yoga og pilates. Balletbutikken har i foråret 2014 indgået et samarbejde med Det Kongelige Teaters balletskoles talentcentre i Danmark.
Balletbutikken levere de aftalte balletsko til eleverne på disse talentskoler. Se mere på balletbutikken.dk.

Følg os

Lær-mere