Vil dit barn udfordre sin kreativitet på efterskole?

Drømmer din søn eller datter om et år på efterskole, hvor kreativiteten for alvor kan blive udfordret og udfoldet? Bråskovgård Efterskole er en kreativ efterskole, hvor samtlige elever får kompetent undervisning efter eget niveau og med masser af plads til kreative fag. 

Bråskovgård Efterskole med plads til alle

Der er ikke noget at sige til, at det bliver mere og mere populært med et år på efterskole. Måske har du været heldig med et ophold, da du selv var ung og ved derfor, hvor givende og stor en oplevelse, det kan være. Har du en søn eller datter, der elsker at være kreativ, bør I helt sikkert tage et kig forbi Bråskovgård Efterskole, hvor der for alvor er plads til at udfolde hver elevs kreativitet og passion. Foruden den obligatoriske undervisning, der svarer til 9. eller 10. klasse, er der en række linjefag, man hver især kan vælge imellem. Heriblandt er der Foto, Gastronomi, TechLab, Landbrug og KreaLab.

Udvikling efter eget niveau

På Bråskovgård Efterskole er eleverne ikke klasseinddelt efter årgang, men efter niveau. På den måde har hver enkelt elev de bedste forudsætninger for at udvikle sig efter det niveau, han eller hun er på, i stedet for at falde fra i en undervisning med for højt et niveau, eller i stedet for at gå i stå med indlæring, fordi niveauet er for lavt. Efterskolen i det sydlige Østjylland giver altså masser af plads og muligheder for dit barn at udfolde og udvikle sig inden for de obligatoriske fag og ikke mindst de kreative. Besøg deres webshop og bliv inspireret til dit barns kommende efterskoleophold.

Følg os

Lær-mere