Tips til indretning af børneværelset

Skal du i gang med at indrette et børneværelse, men er du i tvivl om, hvor du skal starte? Der er mange ting, du skal have styr på, når der er en baby på vej. Dog kan du gøre det til et hyggeligt projekt at dekorere børneværelset. Her er 3 gode tips, der kan guide og inspirere dig.

Hold det enkelt

Med alle de smukke børnemøbler og alt det smarte tilbehør på markedet kan det hurtigt gå over gevind. Derfor bør du altid huske på, at det er en fordel at holde det enkelt i starten. Du kan eksempelvis vælge neutrale farver samt kun købe få møbler m.m., så du løbende kan tilføje mere eller ændre farven, når dit barn bliver ældre. Det kan ofte spare dig for både tid og penge.

Gør det hyggeligt

Det er skønt med et hyggeligt børneværelse. At skabe hyggelige rammer kan gøres på flere forskellige måder. Det kan blandt andet være ved at hænge en sengehimmel over din babys seng. Du kan ydermere købe et blødt og lækkert tæppe til gulvet, et par store fine puder eller lignende. Et hyggeligt børneværelse er bare det bedste.

Hav sikkerheden in mente

En af de vigtigste ting er selvfølgelig sikkerhedsaspektet. Som forælder vil du naturligvis gerne sørge for, at det hele er i top, når det kommer til sikkerheden. Køber du en tremmeseng, kan du tjekke, at den opfylder de gældende sikkerhedsstandarder. Dette kan du ligeledes gøre ved køb af andre møbler, hvor sikkerheden skal være i orden.

Følg os

Lær-mere