Tag dit barn med i haven med disse sjove aktiviteter

Der findes ikke noget bedre end at tage dine børn med ud i det fri og lade dem nyde naturen. At være udenfor er en af de største glæder i barndommen, og det kan helt sikkert skabe nogle sjove og specielle øjeblikke for både dig og dit barn.

Men er du i tvivl om, hvad du skal lave med dit barn i haven? Her finder du sjove og hyggelige aktiviteter, som I kan lave sammen.

 

Lav en eventyrlig verden med sjove ting fra haven

Brug en gammel urtepotte eller en plastikbakke eller -kasse. Find diverse småsten, grene, blomster og blade til at lave en eventyrlig verden. Lad dit barn vælge, hvilken univers det skal være. I kan gå på opdagelse sammen i haven og finde alle de ting, I har brug for.

 

Hyg med en god bog eller et spil på terrassen

Alle aktiviteter behøver ikke at foregå med ting fra haven. Er det godt vejr, er det bare dejligt at komme udenfor. I kan eksempelvis tage en god bog med udenfor eller et spil. Her kan det være smart med en solseng, så I begge kan sidde og slappe af, mens I hygger.

 

Mål forskellige typer af sten

Har I mange sten i haven, kan I udvælge et par stykker og male dem. Måske er dit barn helt vild med prinsesser eller biler? I kan få hver jeres sten og male lige netop det, I gerne vil. Er det godt vejr, kan dette projekt sagtens foregå udenfor i haven.

 

 

 

Følg os

Lær-mere