Skal vi lege med pistoler?

Det kan løbe mange koldt ned af ryggen, når ord som pistol, skyder, gevær og lignende bliver nævnt. Det er ikke nødvendigt længere, da de populære Nerf Guns er at finde mange steder. Det er legetøjsvåben, der skyder med harmløse kugler af skum, som enhver action-glad dreng elsker at lege med.

Sommer- og vinterleg med Nerf Guns

Det gode ved Nerf Guns er, at de ikke kun kan bruges til udendørs leg om sommeren. De skyder nemlig ikke med vand, men med såkaldte skumpile eller skumkugler. Derfor kan de bruges hele året, da de er velegnede til både indendørs og udendørs leg.

Et kæmpestort udvalg af Nerf Guns

Der findes i dag et kæmpestort udvalg af forskellige Nerf Guns, så der er noget for enhver barnlig sjæls smag. Det gør dog også, at det kan være vældig svært at vælge hvilken Nerf Gun, der skal indkøbes som den første.

Du kan finde Nerf Guns, der kun har to pile at skyde med. Her er det en fjeder, der udløses, når du trykker på aftrækkeren. Der findes også andre af disse pistoler med batterier, der klarer processen med affyringen.

Det kan derfor være ganske overvældende at skulle vælge en enkelt Nerf Gun. Men forhåbentlig kan du finde ud af hvilken kategori, du skal kigge i for at indsnævre din søgning så meget som muligt. Skal det være en Nerf Gun:

  • I lommestørrelse
  • Hvor der kun skal bruges en hånd
  • Hvor begge hænder skal bruges

Desuden kan du gøre op med dig selv, om den skal have fokus på:

  • Hurtighed
  • Afstand
  • Nøjagtighed

Følg os

Lær-mere