Skal der være plads til hele familien?

Hvis du har en stor familie, hvor alle skal have en plads ved bordet, når I spiser udendørs, er et bord bænkesæt måske løsningen. Med sådan et sæt kan hele familien blive placeret rundt om det samme bord for at nyde grillmaden eller, hvis der skal spilles et spil.

Find din stilart

Når du skal have et bordbænkesæt, er der masser af forskellige stilarter, du kan vælge mellem. Det betyder, at der er noget for enhver smag samt, at du kan finde et sæt, der passer perfekt til dig og familien.

Et bordbænkesæt består selvsagt af et bord med tilhørende bænke. De kan dog se vidt forskellige ud. Du finder dem både med en rund, kvadratisk og rektangulær bordplade samt i forskellige materialer.

Alt efter hvilke materialer sættet er fremstillet af, får det sit helt eget udtryk. Der er eksempelvis sæt, som er lavet i træ. De har et mere råt look, så de falder godt ind i den omkringliggende natur.

Alternativt er der også bordbænkesæt med et mere minimalistisk udtryk, da de er fremstillet af træ og stål.

Ekstra bord til campingturen

Skal du bruge et ekstra bord og flere siddepladser, så du kan have gæster, når du er på campingtur? Her kan et sammenklappeligt bordbænkesæt være den smarteste løsning.

For det første fylder det meget mindre end et almindeligt havebord og havestole, da det kan foldes sammen, når det ikke er i brug. For det andet tager det kun et splitsekund at sætte op, hvis der kommer uventet besøg.

Følg os

Lær-mere