Segboard – en oplagt gave idé til de store børn

kelly sikkema L1o1WQY5kp0 unsplash 1024x767 - Segboard - en oplagt gave idé til de store børn

Er du ved at løbe tør for gode gaveideer til de store børn? Så har du måske ikke overvejet et segboard. Selvom det kan virke som en stor eller dyr gave, så er det en gave, der giver masser af værdi for hele familien. 

Sjov og ballade inde og ude

De fleste segboards kan både bruges inde og ude – selvom mange forældre formentlig mene, at et sådan legetøj hører til udenfor. Segboards fås i forskellige modeller – nogle tungere og med stærkere motorkraft end andre. De letteste vejer omkring 10 kg, og kan derfor nemt tages med på farten, hvis I skal på ferie, eller gå en lang tur, hvor familiens ungdom hellere vil “køre”. Derudover så lægger de 2-hjulede køretøjer op til masser af sjov, da de også træner balanceevnen imens barnet står på boadet.

Et miljøvenligt alternativ

Selvom mange børn cykler til og fra skole, så er der også mange, som bliver kørt til og fra skole. Måske bor I tilpas langt væk fra skolen, til at det kan gå an at gå eller cykle – i så fald kan et segboard være et sjovt alternativ til skolebussen. Segboardet kører på batteri, og er derfor ikke forurenende synder, ligesom bilen og bussen er det.

Segboardet kan kører forholdsvist hurtigt, og derfor er det vigtigt at både børn og voksne husker at bære hjelm og eventuelt knæ-, albue- og håndledbeskytter.

På segboard.dk kan du læse meget mere om de enkelte modeller – og købe det segboard, som børnene og hele familien kan få masser af timer til at gå med.

Følg os

Lær-mere