Sådan holder du den bedste fest

At planlægge en børnefødselsdag kan efterlade mange forældre med søvnløse nætter, da det eneste de tænker på er planlægning. Det hele kan være forholdsvis stressende, så derfor er det altid rart med lidt hjælp. Der skal ikke mange ting til for, at dit barns fødselsdagsfest ender med at blive årets fest.

Planlægning i god tid er nøgleordet
Selvom det kan virke indlysende, er det ikke altid muligt at planlægge en fantastisk børnefødselsdag på under en uge helt selv. At være i god tid gør desuden, at du ikke vil ende med at føle dig alt for stresset. Start derfor med at gå styr på gæstelisten, stedet og datoen i god tid.

Vælg et tema
Hvis du ikke har et uendeligt budget (det har de færreste af os), er det en god idé at vælge et tema ud fra dette – samt hvad dit barn godt kan lide. Du kan i dag finde masser af pynt i form af balloner og flag billigt i mange butikker, så få styr på dette, så lokalet ser festligt ud for børnene. Maden kan desuden også enten bestilles udefra eller laves af dig selv, hvis du har tiden til det. Hold det simpelt, men lækkert for din egen skyld!

Find et festlokale
At finde det helt rette festlokale kan være tidskrævende. Ved valg af et festlokale er det vigtigt, at det er i nærheden, at det passer til børnefødselsdagen, samt at faciliteterne er i orden. Her finder du eksempelvis et festlokale nær Skive og Viborg med plads til 90 gæster.

Følg os

Lær-mere