Rengør din havepool med de rigtige produkter

Har du en pool stående i haven måske endda en, som skal bruges til fri afbenyttelse for hele familien, så er det i høj grad vigtigt, at poolen er helt ren og indbydende. Skal du rense din pool, så kan du vælge at bruge klor til swimmingpool, da dette er klart den nemmeste og mest effektive måde at rense vandet i din pool på.

Ved at anvende klor som rensemetode i din pool, kan du holde vandet i poolen fri for alger og bakterier, så du både kan lade dig selv og børnene bade helt uden bekymringer.

Hvordan vælger jeg det rigtige produkt?

I og med at der findes mange forskellige pools på markedet, så findes der også mange forskellige slags produkter med klor. Hos PoolOasen finder du et stort udvalg af renseprodukter med klor, som alle kan desinficere vandet i din pool.

Hos PoolOasen anbefaler de, at du først bruger hurtigklor granulat. Herefter kan du chok-behandle vandet med det samme produkt i løbet af badesæsonen samt anvende det langsomt opløselige pool-klor, som skal bruges for at vedligeholde rensningen.

Uanset så er det en nødvendighed at rense poolvandet løbende for at forhindre alger og bakterier i at overtage hele herligheden. Og til det er pool klor klart den mest effektive måde at holde poolvandet helt rent.

Find det effektive klor blandt mange andre gode produkter hos PoolOasen.dk og nyd en dejlig svømmetur sammen med resten af familien i et helt rent bassin – helt uden alger og bakterier.

 

Følg os

Lær-mere