Ved online handel på Chickids.dk har du som forbruger 14 dages fuld returret.

Vi ønsker at gøre det så nemt for dig som muligt at returnere eller ombytte varer hos os.
Derfor tilbyder vi returlabels til kunder i Danmark mod et gebyr på DKK 35,- som nemt kan printes og sættes på din returpakke.

Derudover tilbyder vi også til kunder i Danmark at sende eventuelle ombytninger fragtfrit, så du altså kun skal betale gebyret på DKK 35,- for din returlabel.

Sådan kan du returnere eller få ombyttet en vare:

- Send en mail til hello@chickids.dk med oplysning af dit ordrenr., hvilken vare du ønsker at returnere samt ønske til evt. ombytning.

- Ønsker du at ombytte til anden vare vedlægger vi en returkuvert i din nye pakke og opkræver et gebyr på DKK 35,- for den medsendte returlabel.

- Ønsker du at returnere en vare og gøre brug at vores returlabel sender vi dig en mail med en pdf fil på din returlabel som nemt kan printes og sættes på pakken. Pak din pakke forsvarligt og brug evt. posen eller kassen som du modtog varen i. Vi modregner så gebyret på DKK 35,- i din refunderingen.

Ønsker du ikke at gøre brug at vores returlabel bedes din pakke sendt til:

Chic Kids
Dybbølsgade 66
1721 København V

Bemærk: Ofte er der desværre lang og usikker levering, når du sender med alm. brevpost. Evt. risiko forbundet med en ikke-forsikret returpakke, påhviler dig som køber. Vi modtager IKKE pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.

Varerne bedes returneret i ubrugt stand og med alle originale mærker.

Ved afviste eller ikke-afhentede pakker hos Post Danmark opkræves gebyr for returfragt på DKK 35,- Vi tager ikke imod returvarer, som sendes uden omdeling.

Vi bestræber os på at behandle din returpakke og tilbagebetale pengene til dit betalingskort indenfor 1-3 hverdage fra vi modtager din pakke.

Har du spørgsmål til din returordre, er du altid velkommen til at kontakte os på hello@chickids.dk. For hurtigere betjening kan du med fordel skrive 'Vedrørende retur' samt dit ordrenr. i emnefeltet.