Mangler I nye skoleskabe til jeres institution?

Skoleskabe kommer i mange former, farver og med forskellige funktioner. Kolon Total Inventar producerer smarte skoleskabe, hvor der er tænkt over hver en detalje.

Noget af det mest karakteristiske, når man kommer ind på en skole, er de omtalte skoleskabe. Der, hvor der flyder med vanter, skoletasker og madpakker, og hvor dit eget barns egendele ofte er blevet byttet ud med en andens, eller der mangler en vante. Men der er heldigvis mange måder at lave skoleskabe på.

Kolon Total Inventar arbejder med lige præcis at producere særlige skabe, som er enormt funktionelle til det, de er lavet til. Det gælder blandt andet taskeskabe, personaleskabe, skoleskabe og lockers efter specifikke ønsker og mål, så hvis du har ønsker eller tanker om, hvordan skoleskabe kunne se ud på jeres skole, så kan Kolon Total Inventar levere lige præcis det. De går op i at producere gode og funktionelle opbevaringsløsninger til personlige ejendele og skolematerialer.

De fokuserer også på at lave kvalitetsskabe, der er indeklimavenlige og som ikke kræver vedligeholdelse. De stiller krav til materialerne, fordi holdbarheden skal være bedst mulig. Når vi har at gøre med skabe, der skal stå i en institution, så skal de både være helt sikre, de skal kunne holde til beskidte støvler og børnefingre. Hvis du er interesseret i at høre mere, så kan du finde meget mere information på kolon.dk, hvor du også kan se billeder og eksempler på skabe.

Følg os

Lær-mere