Leg med de populære og velkendte Paw Patrol figurer

Tegnefilmsserien Paw Patrol har vundet mange børnehjerter siden den første gang blev vist i 2013. Serien handler om en hundepatrulje, der sammen med den 10-årige dreng Ryder redder dagen. Siden seriens start, er der blevet udviklet et helt univers omkring de heltemodige hunde, så de små nu både kan se deres helte i fjernsynet samtidig med, at de leger med de søde Paw Patrol figurer. Paw Patrol henvender sig hovedsageligt til piger og drenge mellem tre og ti år.

 

Leg med søde superhelte

Paw Patrol hitter hos langt de fleste børn og populariteten vokser stadig. Ikke bare i fjernsynet hitter de søde hundehvalpe, men også på børneværelset hvor de kan stå som dekorative figurer samt være med til at udforske kreativ leg. En fødselsdagsfejring med tallerkner, krus og andet dekorativt pynt med Paw Patrol heltene, vil helt sikkert også være et stort hit hos de mindste. Drengen Ryder og de seks hundehvalpe indgår sammen med deres køretøjer i mange forskellige typer legetøj.

 

Køb af Paw Patrol legetøj

Hos Legeland finder du mange af de forskellige Paw Patrol figurer, bamser, gåvogne og andet legetøj. Meget tyder på, at Paw Patrol er kommet for at blive. Den energiske og optimistiske dreng Ryder og de seks redningshvalpe Chase, Skye, Zuma, Rocky, Marshall og Rubble er i hvert fald blevet et stort hit hos rigtig mange børn.

Glæd dit barn og køb paw patrol figurer her. Mon ikke også dit barn har en Paw Patrol favorit?

Følg os

Lær-mere