Indret det perfekte værelse til din teenagedreng

Som forælder er det ikke altid helt nemt at indrette et værelse til en teenagedreng. Selvfølgelig kan du selv lade din dreng bestemme, hvordan han gerne vil indrette sit værelse. 

Men der er stadig et par praktiske overvejelser at tage i betragtning såsom omkostninger m.m. Derfor er det en god idé, hvis du er inde over denne proces og eventuelt kommer med nogle idéer til, hvad I kan gøre. 

Idéer til indretning af en teenagedrengs værelse

Gør det nemt at rydde op og gøre rent

Mange teenagedrenge roder. Og det kan du nok aldrig komme udenom. Men du kan gøre det nemt for ham at rydde op og gøre rent på værelset. Derfor bør du sørge for at finde på løsninger, der tilbyder masser af opbevaringsplads.

Det kan være alt lige fra reoler og skabe til skuffer under sengen eller lignende. På den måde kan han måske nemmere holde orden på sit værelse uden, at der ligger en masse ting og flyder over det hele.

Lav værelset om til et lille hjem

Teenagere bruger meget tid på deres værelser, så indret rummet på en måde, der får ham til at føle, at han har sit eget hjem i jeres hjem. Det kan du gøre ved at indrette det med forskellige funktioner. 

Er der nok plads, kan du eksempelvis lave et hjørne med en lækker stol eller lignende med hans PlayStation 5, et fjernsyn og så videre. Derudover kan du lave en siddeplads til lektier.

Vælg stilfulde møbler

At vælge stilfulde møbler, der ikke er barnlige, er en nem måde at få din teenagedrengs værelse til at føles som et voksenrum. Med hjælp fra lækre og flotte møbler kan du nemmere indrette et rum, der indbyder til sociale ting lige såvel som praktiske.

Følg os

Lær-mere