Har du brug for hjælp til familieret?

Skal du og din partner skilles og har I et barn, som I ikke kan blive enige om, hvor skal bo? Er der uenigheder om forældremyndighed? Skal dit barn tvangsfjernes? Der er mange scenarier, der vedrører familieret. Advokatfirmaet Grotkjær Elmstrøm står klar til at hjælpe. 

Barnet er i fokus

Når et par får nyheden om, at der er et barn på vej, er det ofte en glædelig besked, men det kan også være knap så lykkelige omstændigheder. Måske giver barnet anledning til en mindre krig mellem parret, så de går fra hinanden, og hvor skal barnet så have sin primære adresse, og hvor længe skal det være hvor? Det kan også være, at der er tale om tvangsfjernelse af et barn, og det kan være en meget svær situation for alle involverede. Først og fremmest er der alt det praktiske, der skal findes ud af, men der er også rettigheder, som bliver grundlaget for det hele. For hvem har ret til hvad? Uanset sagen, så er det hos Grotkjær Elmstrøm altid barnet, der er i fokus, og ud fra det skal den bedste løsning findes for dig og dit barn. 

Få styr på papirerne

Det er heldigvis ikke altid, at en familiesag er dramatisk, men det kan alligevel være rart at have advokater med i processen, så tingene bliver gjort på den rigtige måde. Advokatfirmaet Grotkjær Elmstrøm hjælper også med udarbejdelse af ægtepagt eller en fremtidsfuldmagt, som er et dokument, der giver en enkelt eller flere personer retten til at varetage dine interesser, hvis du skulle blive ramt af alvorlig sygdom og dermed ikke være i stand til selv at træffe vigtige beslutninger vedrørende dig selv.

Følg os

Lær-mere