Gør gåturen med dine børn sjovere

Når solen skinner, og temperaturen stiger, kan det være fantastisk dejligt bare at slå hjernen fra og spadsere en tur. Ud og lytte til naturen og omgivelserne med familien. Men har man små børn med sig, kan det ofte virke som en byrde, mere end en gave. De små bliver let forvirrede og farer rundt til højre og venstre. De er hurtige, agile og svære at fange.

Derfor ser man også af til forældre gå tur med deres børn i form for hundesele. Selvom løsning på problemet er effektiv, må der være mere værdige måder at ty til. Og det er der faktisk – løsningen er elektrisk.

 

Gåtur på fire hjul

For mens du spadserer rundt på en bund af grus, kan du med fordel sætte dine børn i en børnebil. Og hvad er en børnebil så? En børnebil er en lille elektrisk drevet bil, hvori der kan sidde et barn eller to.  Bilerne ligner typisk bilerne fra de voksnes verden, og er afbilledet i et biler som Audi, Mercedes og Lamborghini.

 

Børnebiler kører på et lille batteri, der gør, at bilen ikke kører hurtigere end 3-5 kilometer i timen, hvilket betyder, at du sagtens kan smide dine børn i bilen, mens du går i et roligt tempo ved siden af.

 

Tag styringen

Hvis dine børn har lige så meget træng til eventyr og drengestreger som mig, vil fristelsen til at rive hårdt i rattet og kører væk fra forældrene skylle over dem som en tsunami. Her er der altså ingen grund til, at du får pulsen op og spæner efter den lille fartdjævel. De fleste børnebiler kommer nemlig med en fjernbetjening, som tillader dig hurtigt at tage styringen over dit barn.

Så er det bare at komme ude på landevejen med et opladt batteri.

Følg os

Lær-mere