Ferieaktiviteter med dine børn

Inflationen er på sit højeste i mange år, og flere familier mærker derfor, at pengene ikke rækker lige så langt, som de gjorde sidste år. Derfor har mange familier også valgt at holde sommerferie hjemme i år.

 

Men en ferie hjemme, betyder ikke nødvendigvis en dårligere ferie. Der er et hav af billige aktiviteter, man kan lave hjemme i Danmark. Måske ender det med, at I genfinder glæden ved jeres eget land på en helt ny måde.

 

Betragt det som et eventyr, hvor I får lov til at snuse til ting, I ikke tidligere havde drømt om at kaste jer ud i.

 

Østerssafari

Danmark er et meget privilegeret land, når man kigger på vores kystlinjer – man kan nærmest ikke forlade landet uden at krydse en kystlinje.

 

Det skal vi udnytte, og det er der masser af måder at gøre på, som ikke indbefatter de gængse aktiviteter som en tur på stranden.

 

Østers er i manges øjne noget snobbet noget, der bliver solgt til overpris inde på københavnske restauranter. Men østers er en fantastisk spise, der bedst spises ligesom frugt: direkte fra kilden.

 

Anskaf dig et sæt støvler til børn og tag ud på østerssafari på stranden. Med en erfaren guide, kan i hurtigt få fyldt en lille kurv, som I kan gå at spise undervejs. Måske kan dine børn endda lide dem.

 

Byg en drage

Skal den kreative side frem, skal der da bygges drager. Drager kan bygges i utal af forskellige designs, det er bare at google sig frem til de fedeste.

 

Når dragen er bygget, venter den værste del: det at vente. Forudsætningen for drageflyvning er nemlig, at vinden tager til. Men hvis I sørger for at sidde klar med jeres drager, når vinden endelig kommer, er det bare at tage ud og flyve.

Følg os

Lær-mere