Hvad skal du gøre med dit gamle tøj? 3 tips til at rydde op i dit klædeskab

Hvad-skal-du-gøre-med-dit-gamle-tøj-3-tips-til-at-rydde-op-i-dit-klædeskab

Det ser ud til, at det er tid til at rydde op i dit hjem. Den første ting du skal gøre er, at komma af med ting, du ikke længere bruger. Det behøver ikke være gammelt, for hvad er formålet med at beholde det, hvis du ikke bruger det alligevel.

Mange ting har affektionsværdi, men det er temmelig sikkert ikke alle ting, der går ind under den kategori.  Så lad os komme i gang med dit tøj og dine accessories. Her er nogle ideer til, hvordan man slipper af med dette tøj – uden reelt at slippe af med det.

Doner tøjet

Hvad skal du gøre med dit gamle tøj 3 tips til at rydde op i dit klædeskab Doner tøjet - Hvad skal du gøre med dit gamle tøj? 3 tips til at rydde op i dit klædeskab

Hundredvis, nej, tusindvis af mennesker derude har ikke nok tøj eller penge til at købe nyt. Så hvorfor ikke give dem dine aflagte ting? Den jakke, du ikke længere bruger, vil helt sikkert holde en anden varm i kolde perioder.

Det er nemt at komme i kontakt med organisationer, som står for at give tøjet videre. Dette er ikke “en mands affald en anden mands skat”. Du er uselvisk og hjælper mennesker, der har behov for en hjælpende hånd.

En anden måde at give noget tilbage på er at sælge dit tøj og sørge for, at al indtjening går direkte til mennesker, der har brug for disse fornødenheder.

Lav det om til sommertøj

Hvad skal du gøre med dit gamle tøj 3 tips til at rydde op i dit klædeskab Lav det om til sommertøj - Hvad skal du gøre med dit gamle tøj? 3 tips til at rydde op i dit klædeskab

Hvis du har en masse tøj, som du ikke længere bruger, hvorfor ikke forvandle det til sommertøj, som du helt sikkert vil bruge, når det bliver sommer? Dette er en voksende tendens i de vestlige lande.

Folk forvandler deres gamle jakker til tørklæder eller sjaler til sommerkjoler. Du behøver ikke være designer for at gøre det. En hurtig søgning online giver dig alle de oplysninger og instruktioner, du har brug for.

Hvis du ikke vil gå med det, kan du vælge at sælge det. En god måde at tjene hurtige penge på. Du kan fortælle interesserede købere, at tøjet er håndlavet, hvilket det også er. God idé, ikke sandt?

Forvandl det til tøj til dit kæledyr

Hvad skal du gøre med dit gamle tøj 3 tips til at rydde op i dit klædeskab Forvandl det til tøj til dit kæledyr - Hvad skal du gøre med dit gamle tøj? 3 tips til at rydde op i dit klædeskab

Hvis du vil slippe af med tøjet og udnytte det bedre, hvorfor ikke forvandle det til sødt tøj til dine lodne små venner. I disse dage syr folk deres tøj sammen for at lave et behageligt dækken eller rar dyne til deres kæledyr.

Husk at gøre alt dette sammen med familien. Hav det sjovt derude.

Følg os

Lær-mere