Børn og håndsprit

Nogle gange kan det som forældre være svært at finde ud af, hvornår det er en god ide at udstyre sit barn med håndsprit og mundbind. Nogle gange kommer det helt af sig selv, i hvert fald når det handler om mundbind. For er dit barn over 12 år, skal han eller hun bære mundbind, når de færdes blandt andre i busser, supermarkeder osv. Køb på lager her.

På langt de fleste institutioner og skoler hænger der håndsprit og hånddesinfektion over det hele. På den måde kan både børn og forældre have muligheden for at spritte hænderne af, når de går ind og ud af lokalerne. Men oplever dit barn en gang imellem, at det kan være nødvendigt at have sin egen håndsprit, så kan du eventuelt give barnet en lille håndsprit med i tasken.

På den måde har dit barn altid mulighed for at spritte fingre, og det er en god ide. Det kan også være, at du har et stort barn, som skal tage bussen til og fra skole. Her er en lille flaske med sprit guld værd, da det også er nødvendigt, at barnet spritter hænder før og efter, at det obligatoriske mundbind tages af og på.

Stort udvalg af hånddesinfektion

Er dit barn under 12 år, er det ikke sikkert, at du syntes, at det er en god ide at udstyre barnet med håndsprit. Her er det til gengæld en god ide at lære dit barn at have en god håndhygiejne, hvilket betyder, at han eller hun skal vaske hænderne jævnligt efter toiletbesøg og inden madpakken. Til sidst vil det være en god ide at give barnet en lille håndcreme med i tasken, fordi den hyppige håndvask og den gode håndsprit udtørrer de små poders små hænder.

Følg os

Lær-mere