Bliv klar til skolestart med en populær Herschel skoletaske

Skal dit barn starte i skole efter sommerferien, eller skal du selv starte på en ungdoms- eller videreuddannelse? I så fald er der særligt én ting, der er vigtig at have styr på, nemlig skoletasken. Hos Hugo-p.dk kan du få en Herschel skoletaske, som er kendt for rummelighed og sine flotte designs. 

Et råt look og justerbare lukninger

Når skolen begynder, er det med at have det rigtige udstyr. Vigtigst er nok den helt rigtige skoletaske, og her er en Herschel skoletaske et ideelt valg. Taskerne er et populært valg både for skolebørn og studerende, men også for dig der skal på tur eller på en rejse ud i den store verden. Designet er kendetegnet ved sit rå look og de justerbare snørelukninger, så den kan indstilles til at passe til dig. Andre modeller har tre rum, nemlig et stort og to små på forsiden, hvor der er plads til et penalhus, nøgler eller andre småting.

Farverige, sprælske og neutrale

De populære Herschel tasker fås i et væld af designs, størrelser og farver. De forskellige størrelser betyder, at der er forskel på, hvor stor en laptop der er plads til, hvis dette er relevant for dit valg. Taskerne er rummelige med plads til alt det nødvendige, altså både laptop, bøger, penalhus og madpakke, og så er skulderremmene polstrede, så tasken er behagelig at have på. Der er både neutrale farver såsom sort, grå og mørkeblå, mens andre er mere farverige og sprælske med blomster, i tern eller med dinosaurer, så børnene kan glæde sig til at vise skoletasken frem til klassekammeraterne. Vælg en Herschel skoletaske og bliv klar til skolestart.

Følg os

Lær-mere