Bevæg dig i lækkert tøj fra Ripndip

ussama azam 5dFmrmeLYN8 unsplash scaled - Bevæg dig i lækkert tøj fra Ripndip

 

Det amerikanske skatemærke Ripndip er et nyt mærke på det danske marked. Det er også et mærke som med garanti vil få dig til at skille dig ud fra mængden. Tøjet er designet med et særpræget udtryk på både strømper, tasker, skateboards, bluser, T-shirts mm.

Elsker du tøj som skiller sig ud fra mængden? Tøj i forskellige størrelser og farver, som samtidig er med til at understrege din personlige skaterstil. Hos The Boss Shop, som er en dansk webshop, kan du finde et stort udvalg de lækre styles fra Ripndip. Her finder du blandt andet et stort udvalg af lækre hoodies, T-shirts, skjorter, sweaters, huer, caps og strømper, som alle er designet med et flabet og moderne udtryk.

Det populære tøjmærke blev skabt tilbage i 2009 af den populære skater Ryan O´Connor i Orlando. Tøjmærket startede i helt små mængder, men tøjet blev så populært at alle skatere efterhånden faldt for det iøjnefaldende tøj.

Perfekt til en dag på ramperne

Leder du efter et sæt tøj med en god pasform, som ikke forhindrer dig i at lave vilde tricks på boardet. Så bør du vælge tøjet fra Ripndip. For Ryan O´Connor blev tøjet skabt i en god kvalitet og altid med en ide om ikke at tage alting alt for alvorligt.

Altid klar til at hjælpe

Hos The Boss Shop finder du et personale som er eksperter inden for skateboarding. Derfor kan du også forvente en god rådgivning og service, hvis du har spørgsmål angående et bestemt produkt i det store udvalg.

Følg os

Lær-mere