Bedre søvn til dit barn med slyngevuggen

 

Kender du også til de store problemer der er forbundet med at få dit barn til at sove? Jeg kan fortælle dig, at du ikke er alene – faktisk langt fra. Det er så hyppigt et problem for danske småbørnsfamilier, at der bliver tænkt og knaget rundt på landets mange iværksætterværksteder. Og nu har løsningen fundet vej herhen: Moonboon slyngevugge.

 

Frie hænder

Frie hænder er noget der altid er for få af i livet som småbørnsforældre, men det er lige, hvad moonboon slyngevuggen giver dig. Læg dit barn i din slyngevugge, når det er tid til en middagslur, og lad vuggen vugge barnet i søvn for dig, mens du burger hænderne på noget andet. I mellemtiden kan du sidde at strikke, lave frokost eller arbejde lidt fra computeren.

 

Motordrevet

Så hvordan virker skidtet, er der tale om engletårer og nissemagi? Ikke det der ligner. Hvad der til gengæld er tale om, er en lille og rund vuggemotor, der vugger hele maskineriet. Vuggemotoren kan indstilles i flere forskellige vuggemønstre, sådan så du kan finde præcis det mønster, der får dit barn til at falde i søvn.

 

Hele den herlige mekanik er drevet af et batteri, så her er altså mulighed for fri bevægelighed, og opsætningen af slyngevuggen er ikke begrænset af boligens strømudtag.

 

Som en mors mave

Slyngevuggen giver barnet en følelse af at ligge inde i mors mave. Den kan bruges af helt nyfødte børn og helt op, til de vejer 15 kilo. Hvis du synes, at dit barn ligger for klemt i slyngevuggen, kan du nemt opgradere med en afstivermadras, der giver mere plads omkring den lille, samtidig med, at den ligger mere fladt.

 

Slyngevuggen fås i flere farver, og passer derfor ind de fleste hjem, der er påvirkede af en babys tilstedeværelse.

 

 

 

 

Følg os

Lær-mere