Barnets første sko

Det er noget helt specielt, når dit barn endelig er blevet stort nok til at få sit første par sko. Det er starten på, at han eller hun kan begynde at traske rundt og udforske verden – eller måske blot haven til en start – på egen hånd. Så snart dit barn tager sine første skridt, kan du tage ud og købe barnets første sko – det vi kalder et par begyndersko.

Synes du også, at et par helt små sko er vildt nuttede? Hvis du ikke kan vente med at købe begynderskoene, til dit barn er begyndt at gå, er det blot vigtigt, at du lader dem blive i skabet, indtil tiden er der. Dit barn vil nemlig ikke blive bedre til at gå, selvom du putter ham eller hende i et par sko – til gengæld kan det bremse udviklingen, så vent endelig med det!

Hvordan vælger jeg de rette sko?

Når du skal finde frem til de rette begyndersko, er der flere ting, du skal overveje. Heriblandt er det en god idé at medtænke et vokseindlæg, så der er den rette mængde plads til dit barns fødder, og de vokser hurtigt i den alder. Dog er det også vigtigt, at skoene ikke er alt for store. Dit barn skal nemlig føle den rette mængde komfort og støtte.

Sålen på begyndersko er vigtig! Den skal være fleksibel og gerne fremstillet i de rette materialer. Her kan du for eksempel tage et kig på udvalget fra ANGULUS, som byder på et bredt sortiment af begyndersko!

Følg os

Lær-mere