Babyting med navn er den perfekte gave

En af de absolut allervigtigste beslutninger, der skal træffes, når en ny verdensborger melder sin ankomst, er hvilket navn guldklumpen skal bære. Når forældrene endelig har fundet det helt perfekte navn til babyen, skal det bruges så meget som muligt. For forældre elsker deres børn, og bliver aldrig trætte af det smukke navn, som netop passer helt perfekt til deres lille vidunder.

Her er babyting med navn en perfekt gaveidé, hvis du mangler inspiration til barselsgave, dåbsgave eller lignende.

Praktiske babyting med navn

Hagesmække med navn er et must have, når barnet starter i vuggestue eller dagpleje, hvor der pludselig er rigtig mange hagesmække samlet på et sted.

Tasker med navn er ikke kunne nemt for de voksne i institutionen at genkende. Det er også lidt hyggeligt, at man kan se, at der står barnets navn på.

Stofbleer med navn er uundværlige. Særligt hvis du som forælder ofte er sammen med andre, som har små børn. Derudover fås de i mange forskellige farver, så du ikke altid behøver at bruge de klassiske og kedelige hvide.

Bamse med navn er en god trøst at have i institutionen. I og med at der står navn på, er det nemt for de voksne at kende forskel på de mange bamser, som der oftest er i vuggestuer og børnehaver.

Babyting med navn er altid et hit

Ikke alene er det skønt at bruge babys navn, det er i nogle tilfælde også praktisk med navn på tingene. Særligt når barnet starter i dagpleje eller vuggestue. Du kan derfor altid være sikker på, at babyting med navn er et hit hos både barnet og hans eller hendes forældre.

På den danske webshop Babadut.dk er det muligt at købe både hagesmække, bodystockings, bluser, huer, tasker, håndklæder og meget mere med påtrykt navn.

 

Følg os

Lær-mere